Coach i Linköping

Halloj! En coach jag träffade här i Linköping gjorde det möjligt för mig att komma tillbaka på rätt spår. Efter att jag hade problem med skolan kändes det som om allting gick utför för mig. Men denne coach hjälpte mig att komma tillbaka på rätt väg. Jag känner mig som en annan person nu.

Jag är arton år gammal och har precis avslutat mitt tredje år på gymnasiet. Mina betyg har inte varit jättebra – jag har nyligen misslyckats med två kurser och har också klarat mig dåligt i flera andra ämnen. Dessutom skadade jag mig ganska allvarligt under min senaste match i fotboll, vilket slutade med att jag fick mer problem än att jag fick vård för det. På grund av detta började saker och ting både fysiskt och mentalt att slita på mig så jag bestämde mig för att jag behövde lite hjälp. Jag började leta efter en coach och några Google-sökningar ledde mig till slut till den som jag träffade, och i efterhand tycker jag att det var ganska lustigt hur allting hände. Det visade sig att min coach är ett av de stora namnen i Linköping Hennes namn dyker upp ganska snabbt när man börjar söka efter coach i Linköping. Det var när jag började prata med henne som allt började bli bättre. Hon lyssnade på mig och förstod mig. Hon hjälpte mig att bygga upp en plan som jag kunde följa så att jag kunde få upp mina betyg igen och börja tänka positivt igen. Vi pratade mycket om vad som hade hänt och om vem jag är nu – inte bara de dåliga sakerna utan även de bra sakerna. Att ha någon som coachar en är att ha någon att dela tankar med. Jag är nu på rätt väg igen och är mer beslutsam än någonsin!