I morgon bär det av till Strömmagården

I morgon bär det iväg till ett sådant trevligt ställe som heter Strömmagården. Vi är många som hyr en stuga i Tingsryd på Strömmagården antingen vid något enstaka tillfälle eller mer regelbundet. För egen del blev jag särskilt förtjust i Strömmagården första gången jag kom dit, därför fortsätter jag att åka dit på grund av att Strömmagården erbjuder precis sådant som jag är intresserad av. Det är jakt och fiske och skogspromenader som jag ägnar mig åt när jag är där, och varje dag samlas vi ett gäng vid grillen och har det trevligt ihop. Jag vill säga till er alla, hyr en stuga i Tingsryd ni också. Dels är det klimatsmart att semestra här hemma, sedan kostar det inte så mycket att vara på Strömmagården i några dygn och det är en så fantastisk vacker plats att vara på. Sedan beror det förstås på vad man vill göra när man är ledig, men om du är som jag och tycker om fiske, både öring och lax, jakt, skogspromenader eller att bada, då är det nog så att även du skulle ta dig en funderare på om inte det är till Strömmagården du ska åka till. Du har en trevlig vistelse att se fram mot när du hyr din stuga i Tingsryd på Strömmagården. Nog talat om detta, i eftermiddag har jag lite mycket att göra, det är en person kort på jobbet så då blir det inga inlägg men i morgon är jag tillbaka på bloggen igen med lite andra inlägg jag tänkte att ni ville läsa. Vi hörs, hej så länge!